Checklist voor 10 onmisbare elementen voor een Boeiende Training

Je gaat een training of workshop geven en je wilt natuurlijk dat de deelnemers na afloop tevreden naar huis gaan en iets nieuws hebben geleerd. Alleen,  hoe maak je nu van een training of workshop een boeiende en leerzame ervaring?  Wat maakt dat de deelnemers aan het einde enthousiast naar huis gaan, doordat ze niet alleen veel geleerd hebben, maar dit ook als boeiend hebben ervaren? Zodat ze na afloop ook echt de volgende stap gaan zetten en het geleerde gaan toepassen?

 

Mijn naam is Irma en het is mijn doel om jou als coach te leren hoe je van een training of workshop een boeiende groepsbijeenkomst maakt. Zodat jouw deelnemers echt iets leren en door deze ervaring ook bereid zijn om na afloop een volgende stap te zetten. Door de elementen uit deze checklist aan jouw training of workshop toe te voegen, weet je zeker dat jouw bijeenkomst boeiend en leerzaam is van begin tot eind.  En dat voor jouw deelnemers duidelijk zal zijn welke eerstvolgende actie zij kunnen nemen om zich verder te ontwikkelen in het proces waar ze bij jou mee gestart zijn. 

 

Je krijgt deze checklist cadeau als je mijn wekelijkse trainingstips aanvraagt om van jouw training stap voor stap een boeiende training te maken. Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de checklist om mee aan de slag te gaan!