Irma zittend aan tafel

Gratis Brainstormsessie

Overweeg jij al een tijdje of het geven van groepstrainingen een waardevolle aanvulling is voor jouw praktijk? Twijfel je over hoe je groepstrainingen kunt gaan aanbieden? Of vraag je je af of je jouw kennis wel met een groep kunt delen?


Vraag dan een gratis brainstormsessie aan

 

In een online gesprek van 20-30 minuten denk ik met jou mee op welke manier jij een groepstraining kunt aanbieden in jouw praktijk, waarbij jouw klanten minimaal hetzelfde resultaat gaan boeken als bij een individueel coachingstraject. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ook jouw kennis in groepsverband gedeeld kan worden. Ik geef je 3 tips, zodat jij na deze brainstormsessie weet of het voor jouw praktijk de moeite waard is om te starten met groepstrainingen. Ook deel ik met je op welke manier je dit dan kunt doen, zodat je in minder tijd meer mensen kunt helpen met jouw kennis.


Geef jij al groepstrainingen, maar heb je het idee dat je daar meer uit kunt halen dan je nu al doet? Ook dan kun je een gratis brainstormsessie aanvragen. Ik geef je dan 3 tips die je de eerstvolgende keer gelijk kunt toepassen in jouw training, zodat je met (nog) meer vertrouwen voor de groep staat en jouw deelnemers nog betere resultaten halen uit jouw training!


Hoe vraag je een gratis brainstormsessie aan?

Vul je gegevens in en beantwoord aub alvast de vragen. Dan kan ik me voorbereiden op onze afspraak. Je ontvangt z.s.m. een link om een afspraak te plannen via Zoom. Het beantwoorden van deze vragen en de brainstormsessie verplichten je tot niks. We gaan alleen samen kijken of het aanbieden en geven van groepstrainingen voor jou op dit moment de juiste stap is. En als je al trainingen geeft, hoe je daar met kleine aanpassingen meer uit kunt halen.


Dus als het jou kan helpen als ik een keer met jou mee kijk met mijn kennis, vraag dan deze gratis brainstormsessie aan.

Ik kijk er naar uit om je te spreken en met je mee te denken!


  Wat is je voor- en achternaam? (verplicht)

  Welk emailadres gebruik je? (verplicht)

  Wat is de reden dat je met groepen wilt gaan werken?

  140

  Wat is de url van je website en de 2 social media kanalen die je het meest gebruikt?

  Wat is je bereik op bv. social media (Facebook/Instagram/LinkedIn etc)

  Heb je al ervaring met het geven van workshops of trainingen? Zo ja, vertel eens wat meer hierover

  Wat is je grootste obstakel bij het geven van trainingen / workshops?

  Wat verwacht je van mij??

  Wat ben je bereid te investeren qua tijd en geld

  Met mijn bericht geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.