In 5 stappen van een 1-op-1 traject naar waardevolle groepstrainingen - Boeiende Trainingen

Ben jij er klaar voor om jouw 1-op-1 traject om te zetten in een waardevolle groepstraining, zodat jij meer mensen tegelijk kunt helpen in minder tijd?

Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en persoonlijke aandacht, die je gewend bent te geven in jouw 1-op-1 trajecten?

Herken je dit?

 • Je coacht op dit moment jouw klanten individueel, maar je wilt graag meer mensen helpen in je praktijk, zonder dat het je extra tijd gaat kosten. Je ziet collega’s wel groepstrainingen aanbieden, alleen heb je zelf geen idee hoe je dit aan moet pakken. Hoe kun je jouw kennis in een groepsvorm gieten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Hoe kun je in een groep iedereen even veel aandacht geven? Halen je klanten dan nog wel hetzelfde resultaat? En hoe zorg je er voor dat iedereen betrokken blijft?

 

 • Je hikt al een tijdje tegen het idee aan om een groepstraining te gaan geven. Er staan zelfs al wat ideeën op papier. Toch loop je keer op keer vast op de inhoud. Welke informatie kun je delen in een groep? En hoe kun je die informatie aanbieden op een interactieve manier? Hoe maak je de keuze tussen offline en online? En hoe lang moet zo’n groepstraining dan duren? Allemaal vragen die er voor zorgen dat jouw ideeën op de plank blijven liggen.

 

 • Je hebt weleens aan je klanten voorgesteld om in een groepstraining te starten. Keer op keer krijg je echter te horen, dat ze graag persoonlijk door jou gecoacht willen worden.  Je vraagt je daarom af of het werken met groepen wel geschikt is voor jouw klanten.

 

Hoe zou het voor jou zijn als je:

 • Stap voor stap leert hoe je jouw 1-op-1 traject kunt omzetten in een groepstraining, zodat je in minder tijd meer mensen kunt helpen, terwijl het resultaat minstens zo goed is als in een individueel traject? Waarbij je zeker weet dat jouw klanten minstens zo veel aandacht van je krijgen? Met als bonus meer tijd voor jezelf en een passende beloning qua inkomsten door tevreden klanten?

 

 • Als je leert hoe je jouw kennis goed gedoseerd en op een interactieve manier kunt aanbieden in een groepstraining, offline of online, zodat iedereen betrokken blijft en de gewenste resultaten kan behalen?

 

 • Er op kunt vertrouwen dat jouw groepstrainingen minstens zo waardevol zijn als de individuele coaching, zodat jouw klanten graag bij een groep aansluiten, juist vanwege de extra toegevoegde waarde die een groep biedt?

 

Dat is mogelijk als jij je nu aanmeldt voor het traject:

 

In 5 stappen van een 1-op-1 traject naar waardevolle groepstrainingen

Een persoonlijk traject waarin ik jou stap voor stap leer hoe jij jouw eigen persoonlijke groepstraining kunt ontwikkelen, die minstens zo waardevol en persoonlijk is als de individuele coaching die je nu biedt.

 

Bij dit coachingstraject krijg je:

 • 5 individuele (online) sessies van 2 uur waarbij we samen stap voor stap jouw training gaan opbouwen.
 • templates die je keer op keer kunt gebruiken om een training uit te werken
 • opdrachten om zelfstandig uit te werken, zodat jouw training in deze periode ook echt ontwikkeld wordt.
 • toegang tot korte instructievideo’s die jou gaan helpen om keuzes te maken bij het bepalen van de inhoud en het interactief maken van jouw training.

Ik leer jou hoe je al jouw kennis in een groepsvorm kunt gieten die bij jou en jouw klanten past en waarvan jouw klant niet kan wachten om daar mee te beginnen.

 

Aan het einde van dit traject:

 • Heb jij de vorm, de prijs en de tijdsduur van jouw groepstraining bepaald
 • Heb jij stap voor stap de inhoud van jouw training uitgewerkt
 • Heb je diverse werkvormen aan  jouw training toegevoegd, zodat deze interactief is en jouw deelnemers betrokken blijven
 • Kun jij alle deelnemers voldoende persoonlijke aandacht geven in de groep
 • Heb je een groepstraining die minstens zo waardevol is als een individueel coachingstraject, waardoor jouw klanten minstens zo graag bij de groep aansluiten dan individueel gecoacht willen worden.

 

Kortom: je hebt een aantrekkelijke training geschreven, waarvan jouw klanten gelukkig worden en waarbij ze de gewenste resultaten halen. 

 

Ben jij op zoek naar iemand die jou dit gaat leren en jou stap voor stap begeleidt om die training nu echt te gaan maken?

Meld je dan nu direct aan!

 

Jouw investering voor dit traject is 995 euro excl. btw. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van 349 euro excl. btw te betalen. Als je 1 keer een groepstraining geeft, heb je deze investering al terugverdiend.

Wat zeggen klanten over het werken met mij?

 

Irma is ontzettend creatief in haar denkproces en ze heeft altijd goede ideeën. Verder is ze ook nog eens een heel rustig en prettig persoon én ze werkt zeer nauwgezet. Ik heb heel graag met Irma van doen en kan samenwerking met haar zeker aanraden.

Leonie Backus-Geelen

gezondheidscoachleudal.nl

 

Ik heb contact opgenomen met Irma omdat ik vastliep in de structuur van mijn training.

Irma luisterde aandachtig naar mijn vraag en gaf heel praktisch aan in welke volgorde ik mijn training het beste kon opbouwen.

Vervolgens kreeg ik ook nog tips en tools voor de inhoud. In het prettige contact met Irma heb ik in korte tijd ervaren hoeveel kennis zij heeft om met je mee te denken en je training zo op te bouwen dat deze staat als een huis. Vol vertrouwen ga ik nu mijn training geven. Dank je wel Irma!

Alice Lenting

alicelenting.nl

 

Super dankbaar voor jouw heldere uitleg. Doordat je alle stappen op papier hebt gezet, kan ik het op mijn gemak keer op keer doorlezen en het stap voor stap integreren. Jouw uitleg is zo helder dat ik het bij de eerste keer al helemaal begreep. Ik snap nu waar ik op moet letten. Nu wordt alles samengebracht en wordt het eindelijk een mooi geheel. Nogmaals mijn diepe dank.

Patricia Leenaarts

patricialeenaarts.nl

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt dit traject?

In ongeveer 10 weken heb jij je eigen training uitgewerkt. De 5 individuele sessies vinden eens per 14 dagen plaats. Tussendoor heb jij dan tijd om met de opdrachten aan de slag te gaan en je training uit te werken, zodat deze aan het einde van dit traject ook echt klaar ligt om te geven.

 

 • Hoe werkt zo’n online sessie?

De online sessies vinden plaats via Zoom. Je ontvangt voor iedere bijeenkomst een linkje om in te loggen.


 • Hoeveel tijd moet ik reserveren voor het uitwerken van de opdrachten en het maken van mijn training?

Het hangt er natuurlijk een beetje van af of je al de nodige informatie hebt verzameld, of dat je echt blanco start. Mijn advies is om per week 1 dagdeel te reserveren om aan je training te werken, video’s te kijken, informatie op te zoeken etc. Dan kom je echt heel ver met het uitwerken van je eigen training.

 

 • Hoe lang krijg je toegang tot de instructievideo’s?

Je krijgt 1 jaar toegang tot mijn online academie, waarin de instructievideo’s en de templates terug te vinden zijn. Jij bepaalt zelf hoe vaak jij alles bekijkt.

 

 • Ik ben mijn praktijk aan het opstarten en wil graag met groepen werken. Is deze training dan geschikt voor mij?

Om een groepstraining te kunnen geven heb je natuurlijk deelnemers nodig. Dat betekent dat jij ook een bereik moet hebben om je training te kunnen verkopen. Tijdens dit traject kun je natuurlijk je bereik vergroten. Maar neem voor de zekerheid even contact met me op: irma@boeiendetrainingen.nl Dan overleggen we even of dit voor jou het juiste moment is om met dit traject te starten.

 

 • Wat gebeurt er na het aanmelden?

Zodra je op de aanmeldknop drukt, kom je in een online betaalomgeving terecht. Je ziet dan het bedrag van jouw investering in dit traject inclusief BTW staan. Na betaling ontvang je de factuur en word je doorgeleid naar een pagina op mijn website. Als je daar je gegevens achterlaat, neem ik binnen 24 uur contact met je op om de eerste sessie in te plannen. Ook ontvang je van mij nog een intakeformulier als voorbereiding op de eerste sessie.

 

 • Staat jouw vraag hier niet bij?

Heb je een andere vraag of wil je graag even overleggen of dit traject op dit moment de beste keuze voor jou is? Neem dan even contact met me op. Dan zorg ik dat je z.s.m. antwoord krijgt op jouw vraag.