START MET KENNIS DELEN IN GROEPEN

Ben jij een gedreven ondernemer en:

  • verlang je er naar om meer mensen te bereiken met jouw waardevolle kennis?
  • wil jij je als expert profileren in jouw vakgebied?
  • wil je graag leren, hoe je jouw kennis in een boeiende training kunt aanbieden?

Als je iedere dag weer mensen 1-op-1 coacht bij vraagstukken, die keer op keer veel op elkaar lijken en je hierdoor beperkt bent in het aantal mensen dat je kunt begeleiden… dan ben je niet de enige. Veel coaches werken alleen 1-op-1, omdat zij denken dat ze op deze manier hun klanten het beste kunnen begeleiden. Maar is dat wel zo?

Juist de interactie en herkenning tussen deelnemers in een groep kunnen tot waardevolle inzichten leiden. Voor jou betekent dit dat je in minder uren met meer klanten jouw kennis deelt en hierdoor als expert wordt gezien, wat ook weer nieuwe klanten aantrekt.

WIL JIJ DIT OOK GRAAG BEREIKEN? MELD JE DAN NU AAN VOOR EEN INDIVIDUELE INSPIRATIESESSIE ‘STARTEN MET WAARDEVOLLE WORKSHOPS EN TRAININGEN GEVEN’. IN DIT ONLINE GESPREK VAN ONGEVEER 15 MINUTEN BIED IK JE HET VOLGENDE:

  • je krijgt inzicht in wat het geven van trainingen voor jouw bedrijf kan betekenen
  • je gaat ontdekken wat je tegenhoudt om training te gaan geven
  • je krijgt duidelijkheid over de 4 belangrijkste elementen die je nodig hebt om van een standaard training of workshop een boeiende training te maken
  • je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen.

Ik bied deze waardevolle sessie gratis aan, omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk enthousiaste en gedreven ondernemers te leren hoe zij hun kennis kunnen delen door het geven van trainingen en workshops.

Op deze manier kunnen zij in minder tijd meer mensen helpen en daardoor meer financiƫle ruimte creƫren, zodat ze de tijd en mogelijkheden krijgen om meer dingen te doen die ze leuk vinden.

ALS JIJ HIER OOK NAAR VERLANGT EN SAMEN MET MIJ WILT UITZOEKEN OF DIT VOOR JOU OOK DE MANIER IS OM JOUW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN, VUL DAN HIER HET FORMULIER IN: