Speeddate - Boeiende Trainingen

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat een training geven. Vol enthousiasme ga je aan de slag. Je bedenkt allerlei onderwerpen die je in je training wilt verwerken, je denkt na over de werkvormen, je weet al precies wanneer en waar je de training wilt starten en met hoeveel deelnemers. Kortom, je ziet het hele plaatje al voor je. Maar dan blokkeer je.

 • Hoe bouw ik die training nu precies op?
 • Hoe verdeel ik al die onderwerpen over de training?
 • Is het niet teveel of juist te weinig informatie die ik wil delen?
 • Op welke manier zorg ik voor interactie?
 • Welke opdrachten zijn geschikt om in de training de verwerken?

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van vragen waar jij je hoofd over kunt breken en wat er toe kan leiden dat jij niet verder kunt met die training waar je van droomt.

Op dat moment is het tijd om een afspraak te plannen voor een speeddate met mij. In 1,5 uur zorg ik er voor dat jouw vraag wordt opgelost, zodat jij weer met vertrouwen verder kunt werken aan jouw boeiende training. Ik geef je duidelijkheid over de vraag die jij meeneemt. Dus bijvoorbeeld over de opbouw en structuur van jouw training, zodat deze staat als een huis. Of we gaan samen op zoek naar passende werkvormen om jouw training interactief te maken, zodat de deelnemers echt betrokken worden en al doende leren. Dit doen we samen stap voor stap, zodat jij dit een volgende keer ook zelf kunt!

VOOR WIE IS EEN SPEEDDATE GESCHIKT?

Deze speeddate heeft niet voor niets de naam SPEEDDATE. Dat wil zeggen dat we in een flink tempo aan de slag gaan. Ik wil jou namelijk zo veel mogelijk leren in deze 1,5 uur, dus dat betekent gas er op!

Je kunt deze speeddate boeken als je:

 • een concrete vraag hebt waardoor je niet verder kunt met je training,
 • gedreven bent en zo veel mogelijk uit deze date wilt halen,
 • jouw training serieus wilt inzetten binnen jouw bedrijf om op deze manier op te schalen,
 • niet bang bent voor eerlijke feedback.

Heb je al je vragen verzameld voor 1 afspraak of wil je samen stap voor stap je hele training  opzetten? Dat kan natuurlijk ook. Informeer dan naar mijn VIP-dag. Want ook al kan ik in hele korte tijd informatie filteren, samenvatten en structuur aanbrengen, ik ben geen superwoman. En ik wil wel dat je tevreden en met vertrouwen verder kunt met jouw training.  Dus dan plan ik graag wat extra tijd voor jou in, zodat ik mijn expertise volledig kan inzetten en jij met jouw eigen boeiende training weer naar huis kunt.

Vul hier je gegevens in voor de Speeddate en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Met mijn aanvraag geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.