Start met groepen: succes begint bij de basis - Boeiende Trainingen

Wil jij succesvol starten met groepstrainingen in jouw praktijk, met een sterke basis als fundament? Zodat je keer op keer de juiste deelnemers weet te vinden, die stap voor stap het gewenste resultaat weten te behalen met jouw begeleiding? 

Herken je dit?

 • Je twijfelt al een tijdje over het geven van groepstrainingen in je praktijk. Je hebt alleen geen idee hoe je dit het beste kunt aanpakken. Hoe kom je bijvoorbeeld aan de juiste klanten, waar vind je hen en hoeveel klanten kun je er het beste in een groep plaatsen, om er voor te zorgen dat wel iedereen het gewenste resultaat behaalt?

 

 • Om je heen zie je wel collega’s groepstrainingen geven, maar je hebt zelf geen idee hoe je dit op moet zetten. Hoeveel kennis kun je delen en uit hoeveel bijeenkomsten moet zo’n groepstraining dan bestaan? Hoe bepaal je dat? En welke prijs kun je daar dan voor vragen?

 

 • Je coacht op dit moment jouw klanten individueel en het liefst live bij jou in de praktijk. Je wilt echter graag meer mensen helpen , zonder dat het je extra tijd gaat kosten. Je ziet collega’s wel (online) groepstrainingen aanbieden, maar vraagt je af of je online wel dezelfde waarde kan bieden als wanneer je klanten live en individueel begeleidt.

Deze vragen en twijfels hebben allemaal te maken met 4 basisprincipes die je op orde moet hebben, voordat je succesvol kunt starten met het werken met groepen.

 

Hoe zou het voor jou zijn als je:

 • precies weet welke mensen jij het beste en met de meeste voldoening kunt helpen en waar je hen kunt bereiken, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of je wel de juiste deelnemers voor je training vindt, die ook bereid zijn om daarin te investeren?

 

 • leert wat er voor nodig is om jouw eigen groepstraining uit te werken in een offline of online variant, waarbij je jouw klanten stap voor stap kunt begeleiden naar het gewenste eindresultaat?

 

 • een aanbod hebt dat je vol vertrouwen durft aan te bieden, omdat je weet dat dit DE oplossing is voor jouw potentiële klanten om van hun problemen af te komen?

 

Dit kun je bereiken als jij je nu aanmeldt voor het traject:

 

Starten met groepen: succes begint bij de basis!

Een groepstraject waarin ik jou stap voor stap leer hoe jij een ijzersterke basis kunt leggen, zodat je succesvol met een groepstraining kunt starten, die minstens zo waardevol is als de individuele coaching die je nu aanbiedt.

 

Bij dit traject krijg je:

 • 4 (online) masterclasses van 30-45 minuten waarbij we samen stap voor stap een basis creëren als fundament voor jouw groepstrainingen
 • opdrachten om zelfstandig uit te werken, zodat jouw basis om met groepstrainingen te kunnen starten ook echt gerealiseerd wordt in deze periode.
 • 3 maanden toegang tot de opnames van de masterclasses, zodat je alles op je gemak kan terugkijken en de voorbeelden kunt gebruiken bij het uitwerken van jouw fundament.

Ik leer jou wat je nodig hebt om een sterke basis te creëren en hoe je dit stap voor stap uitwerkt, zodat jij kunt starten met groepstrainingen met jouw ideale klanten, die je allemaal kunt begeleiden naar het gewenste resultaat.

 

Aan het einde van dit traject:

 • Heb jij helder welke klanten jij in jouw groepstraining wilt hebben en waar je hen kunt bereiken
 • Heb jij duidelijk uit hoeveel bijeenkomsten jouw groepstraining gaat bestaan om je klanten naar het gewenste resultaat te begeleiden
 • Heb je jouw groepstraining in een aanbod verwerkt, dat potentiële klanten niet kunnen weerstaan.
 • Heb jij een sterke basis, zodat jij succesvol kunt starten met groepstrainingen.

 

Kortom: je hebt alle voorwaarden gecreëerd die nodig zijn om succesvol groepstrainingen te kunnen geven aan klanten waar jij het liefst mee werkt, op een manier waarvan jij weet dat deze klanten de gewenste resultaten zullen halen.

 

Ben jij op zoek naar iemand die jou dit gaat leren en jou stap voor stap begeleidt om die basis vorm te geven, zodat je daarna echt met succes kunt starten met groepstrainingen in jouw prakijk?

Meld je dan nu direct aan!

 

Jouw investering voor dit traject is 197 euro excl. btw. Het is ook mogelijk om in 2 termijnen van 110 euro excl. btw te betalen. Dus met 1 nieuwe klant heb je deze investering al terugverdiend.

* Kijk hier voor de algemene voorwaarden die op dit traject van toepassing zijn

 

De eerstvolgende groep start op dinsdag 25 mei a.s. met de eerste masterclass. De laatste masterclass staat gepland op 15 juni. Je ontvangt steeds op dezelfde dag dat de masterclass plaatsvindt nog de opname. De opnames blijven 3 maanden lang beschikbaar in een online leeromgeving.

Wat zeggen klanten over het werken met mij?

Ik volgde Irma al een tijdje via haar webinars. En de eenvoud van 1 methode, duidelijkheid en structuur die zij aanvliegt is heerlijk rustgevend!  Een brainstormsessie maakte mij duidelijk dat ik echt werk had te doen! Ik vroeg Irma mij te helpen bij het ontwikkelen van een passende methode. Er waren een aantal gesprekken en veel denkwerk voor nodig, maar ik ben ontzettend blij met de methode die wij samen (met heel veel dank aan Irma) hebben ontwikkeld!  Ik heb nu een vaste kern. Een houvast. Een kei van een methode. 
Irma heeft me ontzettend goed geholpen en breed met me meegedacht. En me vooral tijd en ruimte gegeven dit goed neer te zetten. Ik raad Irma absoluut aan. De investering is het dubbel en dwars waard. 
Jacinta van Losser

Irma is ontzettend creatief in haar denkproces en ze heeft altijd goede ideeën. Verder is ze ook nog eens een heel rustig en prettig persoon én ze werkt zeer nauwgezet. Ik heb heel graag met Irma van doen en kan samenwerking met haar zeker aanraden.

Leonie Backus-Geelen

gezondheidscoachleudal.nl

 

Ik heb contact opgenomen met Irma omdat ik vastliep in de structuur van mijn training.

Irma luisterde aandachtig naar mijn vraag en gaf heel praktisch aan in welke volgorde ik mijn training het beste kon opbouwen.

Vervolgens kreeg ik ook nog tips en tools voor de inhoud. In het prettige contact met Irma heb ik in korte tijd ervaren hoeveel kennis zij heeft om met je mee te denken en je training zo op te bouwen dat deze staat als een huis. Vol vertrouwen ga ik nu mijn training geven. Dank je wel Irma!

Alice Lenting

alicelenting.nl

 

Super dankbaar voor jouw heldere uitleg. Doordat je alle stappen op papier hebt gezet, kan ik het op mijn gemak keer op keer doorlezen en het stap voor stap integreren. Jouw uitleg is zo helder dat ik het bij de eerste keer al helemaal begreep. Ik snap nu waar ik op moet letten. Nu wordt alles samengebracht en wordt het eindelijk een mooi geheel. Nogmaals mijn diepe dank.

Patricia Leenaarts

patricialeenaarts.nl

Veelgestelde vragen

 

 • Wanneer start dit traject?

De eerste masterclass vindt plaats op dinsdag 25 mei 2021. Kun je de masterclass niet bijwonen, dan is dat geen probleem. Je ontvangt automatisch een mailtje, zodra de opname voor je klaarstaat in een online leeromgeving.

 

 • Hoe lang duurt dit traject?

Vier weken lang is er wekelijks 1 masterclass live online. De opnames van deze masterclasses worden in een online leeromgeving geplaatst. Je houdt 3 maanden toegang tot de opnames. Als je wekelijks de opdrachten bij de masterclasses uitvoert, heb je na 4 weken de basis staan en kun je op dat moment dus succesvol van start met het geven van groepstrainingen.

 

 • Hoe werkt zo’n live online masterclass?

De masterclasses vinden plaats via Zoom. Je ontvangt voor iedere masterclass een linkje om in te loggen, zodat je er live bij kunt zijn.

 

 • Hoeveel tijd moet ik reserveren voor het uitwerken van de opdrachten? 

Het hangt er natuurlijk vanaf wat je startpunt is als je met deze training begint. Sommige punten heb je misschien al op orde, andere punten hebben misschien wat meer aandacht nodig. Mijn advies is om per week 1 dagdeel te reserveren om aan je training te werken, de masterclass te volgen en acties uit te zetten om een sterke basis te creëren. Dan kun je na deze 4 weken echt een start maken met het werken met groepen.

 

 • Hoe lang krijg je toegang tot de opnames van de masterclasses?

Je krijgt 3 maanden toegang tot mijn online academie, waarin de opnames en opdrachten terug te vinden zijn. Jij bepaalt zelf hoe vaak jij alles bekijkt.

 

 • Ik ben mijn praktijk aan het opstarten en wil graag met groepen werken. Is dit traject dan geschikt voor mij?

Juist als je aan het opstarten bent, is het belangrijk om eerst een sterke basis te creeren, van waaruit je de volgende stappen kunt zetten. Wel raad ik je aan om eerst klanten individueel te begeleiden, voordat je met groepen start. Maar je kunt hier tijdens het traject mee aan de slag, want dit traject zal jou ook helpen om individuele klanten aan te trekken. 

Twijfel je of dit voor jou het beste moment is voor dit traject? Mail dan even naar irma@boeiendetrainingen.nl Dan overleggen we even of dit voor jou de beste keuze is op dit moment.

 

 • Wat gebeurt er na het aanmelden?

Zodra je op de aanmeldknop drukt, kom je in een online betaalomgeving terecht. Je ziet dan het bedrag van jouw investering in dit traject inclusief BTW staan. Na betaling ontvang je de factuur en word je doorgeleid naar een pagina op mijn website. Als je daar je gegevens achterlaat, zorg ik er voor dat je alle informatie en inlogggevens krijgt, voordat de eerste masterclass start.

 

 • Staat jouw vraag hier niet bij?

Heb je een andere vraag of wil je graag even overleggen of dit traject op dit moment de beste keuze voor jou is? Neem dan even contact met me op. Dan zorg ik dat je z.s.m. antwoord krijgt op jouw vraag.

* Op dit traject zijn de algemene voorwaarden van Boeiende Trainingen van toepassing.