Tijdens deze speciale dag staat jouw training centraal. Ik leer jou 1 op 1 hoe jij jouw eigen boeiende training ontwikkelt, zodat jij meer klanten in minder tijd kunt helpen en hiermee meer financiële vrijheid creëert.

Uitdiepen

We gaan aan de slag met het uitdiepen van jouw trainingsonderwerp en de modules die je wilt aanbieden. Ik denk met je mee in welke vorm jij jouw training het beste kunt aanbieden en ik leer jou alles over het interactief maken van jouw training, om zoveel mogelijk impact te realiseren. Jij staat hierbij als expert centraal, zodat jij met vertrouwen een training kunt geven die bij jou past met het beste resultaat voor jouw klant.

Locatie

De VIP-dag vindt plaats op een inspirerende locatie waar we met plezier kunnen werken en goed worden verzorgd. Aan het einde van deze intensieve dag heb jij een kant en klaar trainingsplan klaarliggen, waarmee jij direct aan de slag kunt. Een training die past bij jouw en jouw doelgroep. Een training die jij met plezier en vertrouwen kunt geven.

Veel informatie

Je krijgt op deze dag natuurlijk heel veel informatie. Daarom plannen we enkele weken na deze dag nog een korte (online) vervolgafspraak om te kijken of je alle tips en informatie hebt kunnen verwerken en de puntjes op de ‘i’ te zetten. Samen zorgen we er voor dat jij een training hebt die staat als een huis en jou op het lijf is geschreven. Want ik wil niets liever dan dat jij met vertrouwen jouw kennis gaat delen.

Iets voor jou?

Wil je weten of deze VIP-dag iets voor jou is?
Laten we een keer skypen om kennis te maken en te overleggen wat jij met jouw training wilt en waar je tegenaan loopt.

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Met mijn aanvraag geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.