Gratis webinar om de basis op orde te krijgen,
zodat je succesvol kunt starten met groepstrainingen!

Dit is het moment om met groepen te gaan werken. Je hoort en ziet het dagelijks voorbij komen: maak je eigen online training! Alleen, jij ziet dat online gebeuren nog niet zo zitten.

Herken je dit?

  • Je ziet allerlei ondernemers roepen dat dit echt het moment is om je praktijk om te gooien naar een online variant. Jij houdt echter van het persoonlijke contact met jouw klanten en twijfelt of je (online) en in een groep wel diezelfde verbinding zult ervaren.
  • Als er iets is dat je belangrijk vindt, is het dat jouw klanten zich veilig voelen en echt het resultaat bereiken, waar ze van dromen. Jij ziet niet voor je hoe je dit in een groep kunt realiseren, zodat je minstens zoveel waarde kunt bieden als in je 1-op-1 sessies.

  • Je vraagt je af hoe je aan deelnemers kunt komen voor een groepstraject, want het valt al niet mee om regelmatig nieuwe individuele klanten in je praktijk te krijgen. Hoe ga je dan ooit een groep bij elkaar vinden?

  • Het lijkt je geweldig om met een groepje te werken, alleen hoe zorg je er voor dat iedereen het gewenste resultaat gaat behalen? Wat is er voor nodig om dit voor elkaar te krijgen, hoe pak je dat aan?
  • Bij het online werken met groepen denk je meteen aan het moeten hebben van een online leeromgeving. Dat staat je tegen, want je wilt wel graag veel mensen helpen, maar wel op een persoonlijke manier. En niet iedereen zomaar zelfstandig online een programma laten doorlopen zonder enige vorm van contact. Bovendien schrikt de techniek en alles wat er bij komt kijken om een online leeromgeving te maken je af.

Denk je er al langer over na om iets met groepen te gaan doen, maar laat je je steeds tegen houden door dit soort vragen? Wil je dolgraag jouw kennis met meer mensen tegelijkertijd delen? Maar heb je geen idee wat er voor nodig is om deze stap te zetten?

 

Dan is dit webinar voor jou!

 

De 4 basisprincipes om succesvol (online) met groepstrainingen te starten.

Wat kun je verwachten?

In dit webinar laat ik je zien waarom het echt aan te raden is om met groepen te werken. Ook deel ik de 4 basisprincipes die je op orde moet hebben om succesvol deze stap te zetten, zodat je wel deelnemers gaat krijgen voor je groepen.

Aan het einde van dit webinar weet jij waarom het slim is om met (kleine) groepen te gaan werken in je praktijk. Daarnaast weet je welke voorwaarden jij op orde moet hebben, om succesvol een groepstraining te kunnen geven.


In dit gratis webinar leg ik je onder andere uit:

  • wat de toegevoegde waarde is van het werken met groepen in je praktijk

  • waarom het zo belangrijk is om eerst die 4 basisprincipes op orde te hebben, voordat je met groepen gaat starten

  • hoe jij je door het toepassen van die basisprincipes kunt onderscheiden ten opzichte van je collega’s. Zodat jij precies die klanten aantrekt waar jij het liefst mee werkt. En waarmee je natuurlijk de beste resultaten behaalt

Dus zorg dat je er bij bent, als jij nu echt in jouw praktijk een (online) groepstraining wilt gaan geven. Een goed begin is het halve werk. Niets is zo frustrerend als starten met het uitwerken van een groepstraining en daar vervolgens geen deelnemers voor krijgen. Dus leer van mijn ervaringen.  Ontdek hoe je offline of online prima met kleine groepen kunt werken, zodat jij jouw waardevolle kennis met meer mensen tegelijkertijd kunt delen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en het resultaat.

Hallo, ik ben Irma Meijer

Ik leer coaches en therapeuten hoe ze vanuit hun 1-op-1 coaching met groepen kunnen gaan werken, zodat ze in minder tijd meer mensen kunnen helpen zonder dat dit ten koste gaat van de persoonlijke aandacht, de kwaliteit en het resultaat.

Als kind wilde ik al (naast topsporter) juffrouw en de baas worden. Vroeger speelde ik al graag schooltje met mijn buurjongens. En als 12-jarige stond ik al naast de rand van het zwembad om zwemles te geven. Lesgeven, kennis overdragen, dat doe ik nog steeds het allerliefst. Ik ben gewoon een juf in hart en nieren. Het is dan ook niet verrassend dat ik een aantal jaren in het (V)MBO voor de klas heb gestaan.

 

Om gezondheidsredenen heb ik in 2013 de keuze gemaakt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik ontmoette veel coaches en hoorde van coaching en therapieën waarvan ik niet eens wist dat het bestond. Wel wist ik direct: dit moeten meer mensen weten! Zelf heb ik namelijk jarenlang gezocht naar de juiste hulp, toen een blessure een einde maakte aan mijn droom om topsporter te worden. En zo werd ik juffrouw en de baas. Baas over mijn eigen bedrijf, waarbij ik mijn werk zo in kan delen, dat het voor mij fysiek werkbaar is.

 

Daarnaast kan ik met mijn didactische achtergrond nu coaches net als jij, die hoofdzakelijk 1-op-1 coachen, leren hoe ze hun waardevolle kennis kunnen delen met groepen. En ja, 4 mensen vormen ook al een groep ;-). Op die manier kun je namelijk jouw kennis met veel meer mensen delen, zodat het leven van die mensen weer wat fijner wordt. Ik weet immers uit ervaring wat dat waard is.

 

Ik ben er van overtuigd dat iedere coach waardevolle kennis te delen heeft, die ook in groepsverband gegeven kan worden. Alleen geloof ik niet dat iedereen zomaar een kwalitatief goede training kan geven. Daarvoor heb je toch echt inzicht over de opbouw en wat basiskennis over didactische vaardigheden nodig.

 

Een goede basis is het begin!

 

Een succesvolle groepstraining geven met voldoende deelnemers start met het op orde brengen van de juiste basisprincipes. Dit zijn een aantal voorwaarden die je zowel nodig hebt bij het live als online werken met groepen, maar die helaas vaak worden overgeslagen. Met als gevolg dat groepstrainingen niet goed van de grond komen, omdat je niet voldoende deelnemers hebt, of omdat jij als coach niet goed weet hoe jij je training het beste kunt opbouwen.


Om daar verandering in te brengen, geef ik dit webinar, zodat ook jij vanuit een goede basis jouw kennis met meer mensen tegelijkertijd kunt gaan delen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en persoonlijke aandacht die je in jouw individuele begeleiding geeft.

 

Dus, ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu direct in! Kies het tijdstip dat bij jou past. Ik zie je dan!