Ben jij ook zo dol op cadeautjes krijgen? Dat komt goed uit, want ik vind het leuk om cadeautjes weg te geven! Daarom vind je op deze pagina mijn gratis aanbod (een helder stappenplan voor meer structuur!) om je eigen boeiende trainingen of workshops te gaan geven. In mijn ogen is er niets leuker dan je kennis te delen met zoveel mogelijk mensen. Om hen iets te leren, waardoor ze een stap vooruit kunnen zetten in hun ontwikkeling. En dat kan natuurlijk op allerlei gebieden zijn.

Met dit cadeautje wil ik jou leren om op een eenvoudige manier jouw workshops en trainingen zo te maken, dat deze goed opgebouwd zijn, boeiend van begin tot einde en interactief. Want met een boeiende training of workshop kun je in minder tijd meer mensen helpen. Bovendien creëer je meer financiële ruimte, zodat je de tijd en mogelijkheden krijgt om meer dingen te doen die je leuk vindt, zoals anderen verrassen met een cadeautje 😉

Klik op de afbeelding om jouw cadeau aan te vragen. Op dit moment kun je kiezen voor voor een template met 6 cruciale vragen, die iedere coach in mijn ogen moet beantwoorden, voordat je aan de slag gaat met het maken van een workshop of training.

Houd deze pagina vooral in de gaten! Regelmatig switch ik met cadeautjes, waar jij zeker wat aan zult hebben!