Werken met groepen:

De community voor coaches die hun waardevolle kennis met meer klanten tegelijk willen delen!

Hoe zou het voor je zijn als jij op een eenvoudige manier meer klanten kunt helpen in je praktijk 

(live of online) zonder dat dit je extra tijd kost?

 

Leer hoe jij als coach op een simpele manier vol vertrouwen met kleine groepen kunt werken, zodat je meer klanten kunt helpen door het delen van jouw waardevolle kennis, zonder dat dit ten koste gaat van jouw persoonlijke aandacht voor jouw klanten.

Vind jij het ook zo jammer dat je in je praktijk vaak dezelfde basiskennis moet delen met iedere nieuwe klant? Terwijl je eigenlijk liever die tijd wilt gebruiken om nog meer klanten te helpen aan nog betere resultaten?

Irma zittend aan tafel

Ik spreek regelmatig coaches die helemaal verliefd zijn op hun coachingstraject, omdat ze gewoon ervaren dat dit werkt. Ze willen dan ook niets liever dan nog meer mensen hierbij helpen. Alleen vinden ze het vaak nog een uitdaging hoe ze dat nu eenvoudig kunnen aanpakken in groepsverband. 

 

Af en toe bieden ze wel een (online) groepstraining aan, omdat ze het gevoel hebben dat dit er bij hoort tegenwoordig. Toch hebben ze het gevoel dat dat ze dan niet hetzelfde gewenste resultaat bereiken als tijdens hun 1-op-1 coachingsprogramma’s. Dus blijven ze proberen zoveel mogelijk klanten 1-op-1 te helpen. Ook al geeft het weinig voldoening om keer op keer hetzelfde te vertellen. Ze weten dan in ieder geval dat ze kwaliteit leveren.

Als jij een beetje lijkt op deze coaches, dan vind jij het ook geweldig om jouw kennis te delen en mensen te helpen. Alleen zijn er nog 1 of enkele redenen, die jou er van weerhouden om regelmatig met groepen te werken. In welke van onderstaande redenen herken jij jezelf?

Je vindt het een uitdaging om in een groep iedereen voldoende persoonlijke aandacht te geven

 

Vanuit jouw persoonlijke coaching ben je gewend om je de hele tijd op 1 persoon te focussen. En je bent bang dat je dan in een groep mensen iemand over het hoofd ziet of te weinig aandacht geeft. Of dat er zo iemand zit, die continu de aandacht vraagt. Hoe moet je daar dan mee omgaan?

Je twijfelt of het werken met groepen niet ten koste gaat van de gewenste resultaat

 
 

Als je 1-op-1 met je klanten werkt, kun je nauwgezet volgen welke resultaten je klant maakt. Je kunt inspringen op de persoonlijke situatie en maatwerk leveren. Doordat je de klant kunt geven wat hij of zij nodig heeft, sluit je klant het traject altijd tevreden af. Je vraagt je af hoe dit gaat in een groep, als klanten niet allemaal in hetzelfde tempo resultaat boeken.

Je vindt het lastig om groepsbijeenkomsten goed op te bouwen, zodat je niet uitloopt met de tijd en wel alles deelt wat je wilt delen

 

In je individuele coachingstraject heb je een aantal stappen die je doorloopt met de klant. Maar op het moment dat de klant even iets anders nodig heeft, is het voor jou geen probleem om met de onderwerpen te schuiven. Dat zie je nog niet gebeuren in een groep. Want dan moet je natuurlijk met meer mensen rekening houden. Hoe zorg je er voor dat iedereen die informatie en tips ontvangt, die iemand nodig heeft

Geloof me, je bent echt de enige niet die hierdoor aarzelt of het werken met groepen wel de beste oplossing is voor de klant. Terwijl je ook weet dat het jou juist meer tijd en vrijheid oplevert. 

Ik kan je echter uit ervaring vertellen, dat juist het werken met groepen van meerwaarde is voor je klant. Het uitwisselen van ervaringen en tips, de herkenning dat je niet de enige bent…. Dat is enorm waardevol voor jouw klanten. Daarnaast zijn je klanten er natuurlijk ook bij gebaat, als jij relaxed met hen kan werken. Dat jij laat zien dat je weet wat je doet. Dat je geen last hebt van die tijdsdruk op je schouders door je (te) volle agenda.

De oplossing is eenvoudig: leren op welke manier jij jouw groepstraining kunt verbeteren, zodat jij met vertrouwen jouw klanten in groepsverband kan helpen met alle kennis die jij te delen hebt en dit kunt doen in minder tijd dan wanneer je iedereen persoonlijk blijft coachen. En dat zowel live als online, net op de manier die het beste bij jou past!

Irma Staand
Irma staand bij flipover

Ik ben Irma Meijer van Boeiende trainingen en ik wil jou graag helpen om op een eenvoudige manier met kleine groepen te gaan werken in je praktijk (live of online), zodat jij meer klanten kunt helpen met jouw waardevolle kennis. 

 

Door mijn ervaring in het onderwijs en mijn werk als coach en trainer ben ik hiervoor de aangewezen persoon.  Ik weet precies op welke manier je van je 1-op-1 coachingstraject een waardevol groepsprogramma kunt maken. Soms zijn daar maar enkele kleine veranderingen voor nodig. Ook kan ik je wat er voor nodig is om met vertrouwen een groepje klanten te begeleiden, zodat jij dit zelf ook kunt gaan toepassen. En dat op zo’n manier dat jouw klanten zich gezien en gehoord voelen en het gewenste resultaat behalen.

Weet je..

Als je naar de ontwikkelingen van de afgelopen 2 jaar kijkt, lijkt het wel of je als coach niet meer meetelt als je geen flitsende online leeromgeving met online training aan je klanten kunt aanbieden. En dat is juist iets wat veel coaches afschrikt vanwege de techniek en het kostenplaatje dat er vaak bij komt kijken. Ik vind dat zo zonde. Je bent tenslotte als coach je praktijk gestart, omdat je zoveel mogelijk mensen wilt helpen met dat waar jij goed in bent. Om de heel eenvoudige reden, dat jij het anderen ook gunt om een beter, mooier, fijner leven te krijgen. En daar heb je helemaal geen luxe leeromgeving voor nodig. 

 

Begrijp me niet verkeerd. Als jij graag met een online leeromgeving werkt, dan is dat natuurlijk prima. Ik heb er zelf ook eentje. Alleen heb je niet perse allerlei technische hoogstandjes nodig om meer mensen te kunnen helpen. Het is veel belangrijker dat jij jouw klanten de mogelijkheid biedt om met gelijkgestemden in contact te komen. Dat jij hen de kans geeft om samen stappen te zetten in hun ontwikkeling in jouw vakgebied. Zodat ze iets van jou en van elkaar leren, waar ze de rest van hun leven plezier van hebben.

 

Ik wil je daar bij helpen door je wegwijs te maken in trainingsland. Door op een laagdrempelige manier tips en inspiratie met je te delen, zonder dat je een uitgebreide training hiervoor hoeft te volgen. En met alle ruimte om je vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde coaches. Coaches die net als jij enorm veel weten in hun vakgebied en daar anderen graag mee helpen.

Hoe zou je het vinden als je:

In een besloten groep met gelijkgestemde coaches maandelijks aan de hand van een thema allerlei trainingstips en -ideeën ontvangt, die je direct kunt toepassen in je eigen groepsprogramma? Tips gericht op het daadwerkelijk uitvoeren van de actie, zodat je stap voor stap echt met een (kleine) groep gaat werken? Waarbij je de mogelijkheid hebt om al je vragen te stellen over het werken met groepen? En waar je ook persoonlijke feedback ontvangt op je eigen ideeën die je wilt gaan toepassen in je eigen training of workshop? Met als bonus een maandelijkse gezamenlijke brainstormsessie (inclusief opname) passend bij het thema van die maand, waarin je kunt sparren met de aanwezige collega-coaches en mij?

Dit is mogelijk als je NU lid wordt van:

Wat kun je hier precies van verwachten?

Bij je lidmaatschap aan deze community krijg je vanaf 1 april 2022:

Samengevat is het lidmaatschap van deze community per maand dus al meer dan 100 euro waard. Lid worden van deze community kan voor 3 maanden, dus van 1 april tot en met 30 juni 2022.  Ik ga echter geen honderden euro’s vragen, want ik wil de drempel om met (kleine) groepen te gaan werken zo laag mogelijk houden, zodat jij echt meer mensen kunt gaan helpen met jouw expertise.  Daarom zorg ik er ook voor dat de tips direct toepasbaar zijn, zodat je ze gelijk kunt gebruiken in je huidige groepen. Heb je op dit moment nog geen groepje, dan kun je daar op ieder gewenst moment mee starten en vanaf dat moment de tips toepassen. Je betaalt nu voor een lidmaatschap van 3 maanden slechts 45 euro excl. btw.  Het lidmaatschap stopt automatisch na deze periode. Op het lidmaatschap zijn de algemene voorwaarden van Boeiende Trainingen van toepassing. 

BONUS:

Natuurlijk krijg je voor 15 euro per maand al heel veel bij dit lidmaatschap. Maar ik zorg graag goed voor mijn klanten en ik geef graag cadeautjes weg. Daarom bied ik nog een hele mooie bonus aan. 

 

Als jij je aanmeldt voor donderdag 17 maart 17:00 uur, krijg je direct toegang tot de community (in ieder geval binnen 24 uur). Dit betekent concreet dat je:

  •  ook direct toegang krijgt tot de tips van de hele maand maart
  • deel mag nemen aan de brainstormsessie die eind maart staat gepland

Wat zeggen anderen over het werken met mij?

Sinds begin dit jaar ben ik lid van de besloten Facebookgroep van Irma. Omdat zij hier ontzettend actief in is, heb ik het gevoel dat ik haar al tijden persoonlijk ken. Ik vind dat super. Irma deelt ongelofelijk veel kennis en waarde en hoewel ik al verschillende trainingen had, waar ik in de basis best tevreden over was, hebben de inzichten die Irma mij gaf ertoe geleid dat ik mijn trajecten nog eens goed onder de loep heb genomen. Het resultaat is vele malen beter. 

Angelique van Oijen, eigenaar Fit in Balans

De besloten FB-groep van Irma bij Boeiende Trainingen is een prachtige manier om te leren hoe je een Workshop etc. inricht of opstart. Ik heb veel aan de informatieve video’s, FB live sessies en eenvoudige uitleg gehad. Het mooie van zo’n groep is dat je je ‘veilig’ genoeg voelt om vragen te durven stellen zonder je direct ‘dom’ te voelen omdat je iets niet begrijpt. De benaderbaarheid en deskundigheid stralen door de Beheerder, Irma gedragen, er ruimschoots vanaf. Kortom wat mij betreft een aanrader zo’n besloten FB groep!

 

Hadassah Vorm, directeur van Hadassah Vorm Money Maker c.v.

Irma deelt in haar Facebookgroep altijd lekker praktische tips die direct toepasbaar zijn. Wat ze deelt is duidelijk en to the point. In haar groep heerst bovendien een fijne sfeer waar iedereen behulpzaam naar elkaar toe is en je je vrij voelt om vragen te stellen. Ik ben inmiddels heel selectief in het aantal Facebookgroepen waar ik lid van ben, maar die van Irma springt er voor mij echt uit.

 

Rimke de groot, eigenaar van Ik help jou online

Veel gestelde vragen

Waarom is het lidmaatschap voor  3 maanden? Ik wil het liever eerst 1 maand proberen..

Helaas is het niet mogelijk om eerst een maand te proberen of deze community bij je past. Ik wil graag dat de leden uit de groep elkaar ook leren kennen, zodat de brainstormsessies nog waardevoller worden. Dat gaat niet als je maar voor 1 maand lid bent. De waarde die ik in 1 maand deel, is echt veel meer dan 45 euro waard. Dus als je omdenkt: je betaalt voor 1 maand 45 euro en krijgt 2 maanden extra cadeau 😉 

En ben je 1 maand actief lid geweest van de groep en heb je deelgenomen aan de brainstormsessie? Merk je dan toch dat het werken met groepen echt niks voor jou is? Dan kun je gebruik maken van ‘geen groep – geld terug garantie’. Mail me dan uiterlijk op 30 april even, dan krijg je zonder problemen je geld terug.

 

Wordt het lidmaatschap automatisch verlengd?

Nee, je wordt lid voor de afgesproken periode van 3 maanden. Het lidmaatschap verloopt automatisch na 30 juni. Enkele dagen voordat deze termijn is verstreken, ontvang je hierover bericht. Er zijn dus geen verborgen kosten en je hoeft niet zelf op te zeggen.

 

Wat als ik merk dat ik toch echt niet met groepen wil werken?

Met groepen werken is natuurlijk geweldig 😉 Maar soms past het inderdaad niet bij jou als persoon. Ik ben groot voorstander dat je vooral moet doen wat je leuk vindt en wat bij je past. Dus ben je 1 maand actief geweest in de groep en heb je deelgenomen aan de eerste brainstormsessie? Merk je dan toch dat het werken met groepen echt niks voor jou is? Dan kun je gebruik maken van ‘geen groep – geld terug garantie’. Mail me dan uiterlijk op 30 april even, dan krijg je zonder problemen je geld terug.

 

Als ik op de knop druk, zie ik een ander bedrag. Hoe komt dat?

De genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW. In het betaalsysteem zie je de prijzen staan inclusief 21% BTW. Dus daarin zit het verschil.

 

Als ik nog niet met groepen werk, maar wil ontdekken of dit iets voor mij is, kan ik dan bij deze community aansluiten?

Bij het delen van de tips ga ik er wel van uit, dat je al enige ervaring hebt met het werken met groepen. Maar soms kan het inderdaad zinvol zijn om eerst eens te proeven of het werken met groepen wel iets voor jou is. Ook dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Laten we dan eerst even samen in gesprek gaan, zodat je zeker weet dat dit dan de beste optie is voor jou.

 

Wanneer krijg ik toegang tot de community?

Direct na aanmelding en betaling kom je op een pagina terecht met alle details over de community. Je ontvangt daarna via de mail ook een link om je aan te melden bij de Facebookgroep en bij de online omgeving, waar ook de opnames van de brainstormsessies worden geplaatst. Dus je kunt je vrijwel meteen toegang krijgen tot de community en daar de eerste tips vinden (Je krijgt in ieder geval toegang binnen 24 uur na aanmelding)

 

Hoeveel tijd kost het om met de community bezig te zijn?

Je bent zelf vrij in hoe vaak je de bijbehorende Facebookgroep bezoekt. Gemiddeld genomen zal ik 2 a 3 keer per week tips delen, die je in je eigen tijd kunt teruglezen of terugkijken. De brainstormsessies zullen ongeveer een uur duren. Maar kun je daar een keer niet bij zijn, kun je ze ook terugkijken op een moment dat jou past. Verder hangt het van de leden af, of er veel interactie in de groep is. Het is de bedoeling dat dit een groep is voor en door leden, met mijn input gegarandeerd natuurlijk.

Staat jouw vraag hier niet bij?

 

Neem dan even contact met me op via irma@boeiendetrainingen.nl 

Dan beantwoord ik je vraag zo snel mogelijk. Ook als je graag eerst even wilt overleggen of deze community iets voor jou is, mail me even. Dan plannen we een overlegmoment in. Ik zal eerlijk met je meedenken, of deze community jou kan helpen om meer plezier, vertrouwen en resultaat te halen uit het werken met groepen.

Irma zittend aan tafel